• informatie

    Hieronder vind je meer over tarieven en andere praktische zaken. Mis je informatie? Stuur mij dan een bericht met eventuele vragen. Ik probeer altijd binnen een week op binnengekomen berichten te reageren.

TARIEVEN

en vergoedingen

Kennismakingsgesprek

Elke vorm van begeleiding start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (telefonisch of in de praktijk) van 30 minuten waarin we samen kijken of de hulp die ik kan bieden aansluit bij jouw vraag.

Coaching en begeleiding

Praktijk Ont·moeten hanteert voor de coaching en begeleiding een standaardtarief van 87,50 euro per sessie van 45 minuten (inclusief administratieve handelingen rondom de sessie).

Paardencoaching

De sessies met de paarden duren ongeveer 75 minuten en de kosten bedragen 135 euro. Dit is inclusief voorbereidingstijd en verslaglegging achteraf. Het is ook mogelijk een standaard traject te reserveren. Dit totale traject van 6 sessies (75 minuten), inclusief werkboek, tussentijdse opdrachten en begeleiding gedurende 5 maanden kost 897 euro.

Contractvrij

Om zo onafhankelijk en regelvrij mogelijk te kunnen werken, heeft Praktijk Ont·moeten geen contracten afgesloten met gemeenten (tot 18 jaar) of zorgverzekeraars (vanaf 18 jaar). Zo ontstaat er ruimte om direct in te spelen op wat jij graag wilt en om samen te bepalen wat er nodig is. Bovendien is er op deze manier geen (vermoeden van) een diagnose vereist en hoeft er geen persoonlijke informatie over jou te worden gedeeld met de gemeente of de zorgverzekeraar. Behandeling bij de praktijk wordt vaak wel voor 50 – 100% vergoed door jouw zorgverzekeraar, omdat de praktijk beschikt over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut.

Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om te achterhalen hoe hoog de vergoeding is in jouw geval.

PRAKTISCHE

informatie

Adres en route

Praktijk Ont·moeten bevindt zich in Arnhem in de wijk Alteveer-Cranevelt, dichtbij het ziekenhuis Rijnstate.

Praktijk Ont·moeten

Adres: Sweelincklaan 19, 6815 BD, Arnhem

Tel: 06 45 100 585

Openingstijden

Praktijk Ont·moeten is geopend op maandag tot en met vrijdag.

Afzeggen afspraken

Afspraken kunnen kosteloos worden afgezegd of verplaatst, mits je dat minimaal 24 uur van te voren doet (op werkdagen). Afmelding kan per mail of telefonisch. Afspraken die niet op tijd worden afgezegd, worden in rekening gebracht volgens het gehanteerde uurtarief (87,50 euro).

Beroepsvereniging

Praktijk Ont·moeten beschikt over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut. Ook is de praktijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor de Gezondheidszorg-psychologie (NVGZP) en hanteert de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Codes en registraties

KvK nummer:  64207986
AGB-code:   94-014609
BIG-code: 09917760125